Selecteer een pagina

OVER

EMESA TRADE

Wat wij doen

Z

Duct tape

Z

DUBBELZIJDIGE TAPE

Z

VERPAKKINGSTAPE

Z

MOPP TAPES

HET TAPE BEDRIJF

Emesa Trade is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen van grote partijen 2e graads tape en verpakkingsmateriaal. Door ons netwerk van leveranciers, kunnen wij u een grote variatie aan zelfklevende tapes, films en verpakkingsmateriaal aanbieden.

Onze producten komen van Europese tapefabrikanten met een goede reputatie, die met ons samenwerken om een goede eindbestemming te geven aan hun 2e graads producten en grote restpartijen.

Wat wij doen

Wij hebben bij Emesa Trade een voorraad aan grote partijen tape en verpakkingsmateriaal voor u beschikbaar, dit omvat o.a.:

Duct Tape

Verschillende soorten Duct Tape in alle soorten en maten. Waaronder blokrollen, gesneden rollen, handrollen, jumbo rollen, log rollen en machine rollen.

Dubbelzijdig tape

Dubbelzijdig Tape in verschillende soorten en maten, bedrukt en onbedrukt. Deze zijn beschikbaar in o.a. de verschillende soorten: foam tape, filmische tape, fabric tape en non woven tape. Deze tapes zijn bescikbaar in verschillende maten, waaronder o.a.: gesneden rollen, logrollen, jumborollen

Verpakkingstape

Verpakkingstape in verschillende kwaliteiten (geprint en ongeprint) voor PVC, PP, polyester, papier als handrollen of machine rollen.

MOPP tapes

Daarnaast bieden wij ook verschillende soorten MOPP tapes, blokrollen, logrollen en gespoelde rollen aan in ons assortiment.

jaar ervaring

Te vrede klanten

Neem contact op

Luxemburger Strase 7
48455, Bad Bentheim/Gildehaus,
Germany